קינוח ג'ינג'רס-דלעת דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 360 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, סוכר, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 37% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה קינוח פאי פקאן עם קצפת מייפל , קינוח דלעת עם רוטב חמאה-רום וקינוח על בסיס מנגו אמרקהאנד .
הוראות
1
מניחים בצד 3/4 כוס תערובת עוגה לציפוי. בקערה קטנה, שלבו פירורי ג'ינג'רס ותערובת העוגה שנותרה; מערבבים פנימה חמאה וביצה. לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
למילוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים. טורפים פנימה את הדלעת, החלב, הקינמון והוניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הג'ינג'רס, הסוכר ותערובת העוגה השמורה; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים מעל מילוי.
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 70-75 דקות או עד שהמילוי מתייצב ומדחום המוכנס למרכז מראה 160 מעלות. מצננים על רשת 1-1/2 שעה. אם רוצים, מקשטים כל מנה בחצי ג'ינג'ר. שומרים במקרר.