קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות18
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח ג'ינג'רס-דלעת

קינוח ג'ינג'רס-דלעת
קינוח ג'ינג'רס-דלעת דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 360 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, סוכר, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 37% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה קינוח פאי פקאן עם קצפת מייפל , קינוח דלעת עם רוטב חמאה-רום וקינוח על בסיס מנגו אמרקהאנד .

הוראות

1
מניחים בצד 3/4 כוס תערובת עוגה לציפוי. בקערה קטנה, שלבו פירורי ג'ינג'רס ותערובת העוגה שנותרה; מערבבים פנימה חמאה וביצה. לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
למילוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים. טורפים פנימה את הדלעת, החלב, הקינמון והוניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הג'ינג'רס, הסוכר ותערובת העוגה השמורה; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים מעל מילוי.
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 70-75 דקות או עד שהמילוי מתייצב ומדחום המוכנס למרכז מראה 160 מעלות. מצננים על רשת 1-1/2 שעה. אם רוצים, מקשטים כל מנה בחצי ג'ינג'ר. שומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®