קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות18
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח ג'ינג'רס-דלעת

קינוח ג'ינג'רס-דלעת
קינוח ג'ינג'רס-דלעת דורש כשעה ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 360 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, סוכר, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 37% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פיצה קינוח פאי פקאן עם קצפת מייפל , קינוח דלעת עם רוטב חמאה-רום וקינוח על בסיס מנגו אמרקהאנד .

הוראות

1
מניחים בצד 3/4 כוס תערובת עוגה לציפוי. בקערה קטנה, שלבו פירורי ג'ינג'רס ותערובת העוגה שנותרה; מערבבים פנימה חמאה וביצה. לחץ על החלק התחתון של 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
למילוי, בקערה גדולה, טורפים גבינת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים פנימה ביצים. טורפים פנימה את הדלעת, החלב, הקינמון והוניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
לציפוי, בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הג'ינג'רס, הסוכר ותערובת העוגה השמורה; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים מעל מילוי.
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 70-75 דקות או עד שהמילוי מתייצב ומדחום המוכנס למרכז מראה 160 מעלות. מצננים על רשת 1-1/2 שעה. אם רוצים, מקשטים כל מנה בחצי ג'ינג'ר. שומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)