קוניאק ריזוטו של בן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 607 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, שמן זית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוף מתובל עם ריזוטו, פטריות בר קוניאק שמנת, ורמפות מחבת צרוב, חרדל קוניאק, ו גזר עם קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפטריות וקמח עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
מוסיפים קוניאק, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את הנוזל בחצי, 3 עד 4 דקות. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף קרם ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
קרם
4
הסר את המחבת מן החום ולהניח בצד. להביא את המניה לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
5
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות חמאה עם השמן בסיר בינוני עמוק, כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
7
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אורז
שמן בישול
8
מוסיפים מלאי מבעבע, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. המתן עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין לפני הוספת יותר. תהליך זה ייקח בערך 20 דקות. האורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.