קינוח לימייד טארט אנד פרוסטי
קינוח לימייד קפוא עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 20 . מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, לימייד להתרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קינוח שקדים קפוא, קינוח לאטה פרוסטי, ו קינוח מנטה קפוא.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שיבולת השועל, הסוכר החום והפקאנים; מערבבים פנימה חמאה. לחץ לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
יוצקים את החלב לקערת מתכת; מניחים מכות מיקסר בקערה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מקציפים חלב עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה את תרכיז הלימייד, הסוכר, קליפת הליים, הווניל וצבעי המאכל אם רוצים. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
יוצקים מעל קרום. מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד ליציבות.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.