קינוח שחייה באי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל האי לשחות קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 462 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 18. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר מגורען, צבעי מאכל, ביצים ולא פרשים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה די רע. מתכונים דומים: אי קינוח פרפה, קינוח אי טרופי, ו שחייה למבוגרים: יצירת ברייז היין המושלם.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה על אש בינונית.
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מורחים ל -3 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 למשך 30-35 דקות או עד שהם תפוחים וזהובים. מצננים לחלוטין על רשת. הפחיתו את החום ל-35
מרדדים בצק עוגיות ל-1/4 אינץ'. עובי. עם 3 אינץ ' מקומח. ו 4-1 / 4-ב. חותכי עוגיות ג ' ינג ' ר בוי, גזרו 12 שחיינים. שאריות חוזרות; גזור 1-1 / 2 אינץ'. מעגלים עבור כדורי החוף.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 למשך 11-13 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לזיגוג, שלבו את הסוכר, המים וסירופ התירס של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים זיגוג בין קערות קטנות; גוון עם צבעי מאכל לפי הצורך. בעזרת מברשת קטנה ומערבבים את הזיגוג לעיתים קרובות, מברישים זיגוג על עוגיות. אפשר עוגיות מזוגגות להגדיר לפחות 1 שעה.
הוסף עיצובים עם ציפוי כתיבה ולא פרילים לפי הצורך.
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים את תערובת גבינת השמנת, החלב והפודינג לתערובת אחידה.
מורחים על שכבת נשיפה; מכניסים למקרר למשך 20 דקות. מניחים בצד 2 כפות ציפוי מוקצף לפסגות גלים; מערבבים צבעי מאכל כחולים לציפוי שנותר.
מורחים על מילוי; מערבולת, יוצרים גלים. יוצרים פסגות עם ציפוי שמור. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
בינתיים, עבור עצי דקל, לשבור או לחתוך 1 אינץ'. מעוגיית פירואט אחת ו-1-1/2 אינץ'. מפירואט אחר. השאר את הפירואט שנותר באורך מלא.
מפזרים סוכר על משטח עבודה. עבור כל עץ דקל, הניחו שלושה עלי נענע על משטח סוכר. בעזרת מערוך מרדדים כל אחד לסגלגל; חותכים לצורת עלה דקל. בעזרת שאריות עלי נענע מחברים שלושה עלי דקל לכל עוגיית פירואט; מקום שטוח.
הניחו לעמוד, ללא כיסוי, עד להתייצבות.
רגע לפני ההגשה, מפזרים פינת קינוח עם פירורי קרקר לאי; מקם עצים בחול.
הוסף שחיינים וכדור חוף למים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קינוח בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.