קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק טונה עם חמאת פלפל לימון

סטייק טונה עם חמאת פלפל לימון
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 320 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו סטייק טונה בגריל עם חמאת לימון ופלפל, סטייק טונה צרוב פלפל, ו סטייק טונה צרוב ברוטב פלפל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור חמאת פלפל לימון: בקערה קטנה, לשלב את החמאה, גרידת לימון, מיץ לימון, פלפל, ואבקת שום, ערבוב עד חלקה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל לימוןפלפל לימון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
עבור הטונה: מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה, על 350 מעלות F. לרסס את מתלה הגריל עם nonstick, תרסיס בישול שאינו דליק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברישים את פרוסות הלחם באופן שווה עם 2 כפות שמן זית. גריל את הלחם עד קלוי, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר מהגריל ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברישים את הטונה באופן שווה עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טונהטונה
6
מפזרים כל סטייק באופן שווה עם מלח ופלפל. גריל את הטונה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד המידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים כל סטייק טונה מעל 1 פרוסת לחם בגריל. מעל כל סטייק טונה עם הכמות הרצויה של חמאת פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
סטייק טונהסטייק טונה
חמאהחמאה
לחםלחם
8
מקשטים עם פרוסות לימון בקרמל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
9
מגישים באופן מיידי.
10
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
פורסים את הלימונים. טובלים את הצד החתוך לתוך קערת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
סוכרסוכר
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים על הגריל, לחתוך בצד למטה, וגריל עד קרמל, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.