קינוח שמנת
קרם קינוח קינוח לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 403 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת שמנת, ציפוי מוקצף מקרטון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 26%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וניל קרם קינוח קינוח, קינוח פחזנית קרם פחזנית, ו קינוח עלים של קרם תות.
הוראות
בסיר גדול מביאים את המים והחמאה לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מורחים לתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 אפים למשך 30-35 דקות או עד שהם תפוחים וזהובים.
מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
למילוי מקציפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, החלב והפודינג לתערובת אחידה.
מורחים על נשיפה; מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מורחים בציפוי מוקצף; מכניסים למקרר עד להגשה.
מזלפים את תוספות השוקולד והקרמל; מפזרים שקדים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "