קינמון-גבינת שמנת-בננה-לחם אגוזים
קינמון-קרם גבינה-בננה-אגוז לחם הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו לחם זול. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת קינמון פריך-גבינת שמנת-לחם בננה-אגוז, פנקייק לחם בננה עם סירופ גבינת שמנת קינמון, ו גבינת שמנת לחם בננה עם ציפוי קינמון מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 3/4 פקאן כוס בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים 12 עד 15 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב לאחר 6 דקות.
מקציפים חמאה מרוככת וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח מחיטה מלאה ו-4 מרכיבים הבאים; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בבננות, 3/4 כוס פקאן קלוי, ווניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8-x 4 אינץ מחבתות כיכר.
מערבבים יחד סוכר חום, שמורות 1/4 כוס פקאן קצוץ( לא קלוי), 1 1/2 כפית. קמח לכל מטרה, 1 1/2 כפית. חמאה מומסת וקינמון טחון. מפזרים תערובת קלות על הבלילה במחבתות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי וצדדים של לחם להתרחק מחבת, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך. לחם מגניב במחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט.