אפיפיות קינמון-תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם חלב חמאה, חלבונים ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו אפל קינמון וואפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שלב חלב חמאה ושמן; מערבבים עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים וניל ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לשימור,
4
הכה את החלבונים ביצה וקרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; בעדינות לקפל ביצה מוכה תערובת לבן לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מעיל 8 אינץ ' ופל מרובע עם ספריי בישול; לאפשר ופל ברזל לחמם מראש. לכל ופל, כפית 1 1/4 הבלילה כוסות על ברזל ופל חם, מתפשט הבלילה לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
6
אופים 4 עד 5 דקות או עד מהביל מפסיק. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה.