קינמון חם בוטנים פריכים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 22 דקות. אם יש לכם בוטנים קלויים יבשים, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קינמון בוטנים פריכים, קינמון בוטנים פריכים, ו מתוק & מלוח מיקרוגל בוטנים פריכים עם קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית, מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, בוטנים, קינמון ופלפל קאיין עד מעורבב היטב. מיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות. מערבבים לאט בחמאה, ומיקרוגל 30 שניות נוספות.
בזהירות רבה להסיר קערה מהמיקרוגל כמו התוכן יהיה חם מאוד. מערבבים בעדינות סודה לשתיה עד שהתערובת הופכת קלה וקציפה. הפעל את הבלילה על גיליון עוגיות משומן קלות, גירוד הצדדים של קערה עם מרית גומי. לאפשר שביר להתקרר במשך 1 שעה, ואז לשבור לחתיכות.