קינמון-כופתאות תפוח קרמל עם צימוקים זהובים
צריך מנה צמחונית בצד? כופתאות תפוח קינמון-קרמל עם צימוקים זהובים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 899 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חתיכות, סוכר חום חזק, מקלות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל, גזר כתום ריבה עם קינמון וצימוקים זהובים, ו קינמון סוכר צנון קלוי סלט עם שקדים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס פיסות על משטח מקומח קלות; לחתוך בצק לרצועות 12 (10-x 1-אינץ'), הזמנת שאריות בצק לשימוש מאוחר יותר. חוצה 2 רצועות בצק על פני השטח, ויוצר "X".
מקום 1 תפוח במרכז "X". כף 1 כף. צימוקים לתוך ליבת תפוח, לחיצה צימוקים כדי קומפקטי. משוך רצועות למעלה ושוב תפוח, הקשה על הבצק לתוך הליבה; לקצץ עודף, במידת הצורך. חזור עם רצועות נשאר piecrust, תפוחים, וצימוקים.
חותכים צורות עלה מבצק באמצעות סכין קילוף. בעדינות ציון עיצובים עלים באמצעות סכין.
מערבבים יחד ביצה 1 כף. מים; מברשת רצועות בצק על תפוחים עם תערובת ביצה. לחץ בעדינות על עלים על רצועות בצק על גבי תפוחים; מברשת עלים עם תערובת ביצה.
לטאטא יחד חמאה מומסת ו 4 מרכיבים הבאים; לשפוך תערובת לתוך 6 (6 אינץ') מחבת ברזל יצוק.
מקום 1 תפוח במרכז כל מחבת.
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד מאפה הוא חום זהוב, מיגון תפוחים עם רדיד אלומיניום לאחר 15 דקות כדי למנוע בראונינג מוגזם, במידת הצורך.
הסר מהתנור. הקש 1 מקל קינמון למרכז של כל תפוח כדי לדמות גזע.
כדי לאפות בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ': להכין מתכון לפי ההוראות
לטאטא יחד חמאה מומסת 4 מרכיבים הבאים; לשפוך תערובת לתוך צלחת אפייה.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.