קינמון כתום טורקיה Scaloppini
קינמון כתום טורקיה Scaloppini עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לכם שמן canolan, מלח ופלפל, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Scaloppini טורקיה פלפל, Scaloppini עוף, ו קונץ ' סקלופיני.
הוראות
מערבבים את הקינמון, ושום עם קצת מלח ופלפל; לשפשף על שני הצדדים של קציצות טורקיה.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את cutlets מתובל, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה בצד החיצוני, אבל לא מבושל לחלוטין.
הסר מהמחבת והניח בצד; לשמור על חום.
יוצקים את מיץ התפוזים ומיץ לימון לתוך המחבת, תוך ערבוב בכל פיסות מזון כי הם דבוקים למחבת. מביאים לרתיחה, ומחזירים את ההודו למחבת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 10 עד 15 דקות.
מגישים קציצות עם רוטב כפיות מעל.