קינמון - תפוז מערבולת לחם הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 192 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, סודה לשתיה, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קינמון מערבולת לחם כתום, קינמון תפוז מערבולת לחם, ו קינמון-לחם מערבולת כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, קרם קיצור 1 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה ווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
וניל
ביצה
3
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
4
יוצקים חצי הבלילה לתוך משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
שלב קינמון, קליפת תפוז וסוכר שנותר; הגדר 1 כף בצד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
קינמון
סוכר
6
מפזרים את תערובת הסוכר שנותרה מעל הבלילה. בזהירות למעלה עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
חותכים דרך הבלילה עם סכין להסתחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
מפזרים בתערובת סוכר שמורה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
9
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.