קינמון, סוכר חום, סהרונים עוגיות אגוז
קינמון, סוכר חום, סהרונים עוגיות אגוז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום זהוב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גביעי עוגיית חמאה עם מילוי קינמון סוכר חום {מחיטה מלאה}, תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר, ו פקאן וסוכריות חומות..
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה להתמזג היטב.
מוסיפים מרכיבים יבשים; מכים רק עד שהבצק יוצר גושים. מערבבים אגוזים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות עד 1 יום. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה, במידת הצורך.
קו 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף.
מרדדים בצק על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'. לטבול 3 אינץ ' ארוך בצורת חצי סהר חותך עוגיות בקמח מעיל; לגזור עוגיות. מסדרים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מוכנים. לאסוף שאריות בצק ולגלגל מחדש.
לגזור עוגיות נוספות. מקררים עוגיות על גיליונות 20 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 300 ° F.
אופים עוגיות 1 גיליון בכל פעם עד הזהב חיוור המשרד לגעת, על 25 דקות.
מעבירים עוגיות למדפים ומגניבים.
מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד חלקה.
הסר מעל מים. שוקולד מגניב 10 דקות.
מניחים מדפים עם עוגיות מעל גליונות אפייה מעוטרים. לטבול כפית לתוך שוקולד נמס; גל הלוך ושוב על עוגיות כדי לקשט עם דפוס זיגזג. עוגיות צ ' יל עד השוקולד הוא מוצק, כ -20 דקות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)