עוגת קינמון-תפוח דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוח רומא, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים קינמון, עוגת קינמון תפוחים, ו קינמון-עוגת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים 1 1/2 כוסות סוכר, מרגרינה, וניל, גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מרגרינה
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב.