קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קינמון פקאן לחמניות דביקות

קינמון פקאן לחמניות דביקות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, לחמניות קינמון פקאן דביקות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח חזק, גלגלית סוכר, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קינמון פקאן לחמניות דביקות עבור # TwelveLoaves, לחמניות קינמון דביקות עם אגוזי פקאן, ו לחמניות פקאן דביקות.

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר ואת מלח 1 כפית בקערת ערבוב, ולאחר מכן לשפשף את חתיכות חמאה עד התמהיל יש את המרקם של פירורי לחם. טיפ בשמרים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
יוצקים את החלב ומערבבים היטב עד שאתה מקבל בצק רך (ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר חלב). ללוש במיקסר עם וו בצק במשך 7 דקות או ביד במשך כ 15 דקות עד הבצק הוא חלק, רך וקפיצי. עצה לתוך קערה משומנת קלות, לכסות עם סרט נצמד משומן או מגבת תה נקי, ואז לעזוב לעלות במקום חם במשך כ 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הפוך את המילוי: מניחים את הקינמון, סוכר פקאן במעבד מזון, ואז יז עד האגוזים הם טחונים דק. אגרוף למטה את הבצק ולשים לדפוק את האוויר, ואז לפצל את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
רול למתוח כל חתיכה כדי ליצור מלבן 25 x 35cm.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
ממיסים את החמאה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מברשת חצי על כל מלבן, ואז מפזרים חצי תערובת המילוי על כל אחד. השתמש מערוך כדי ללחוץ על המילוי לתוך הבצק. בחוזקה לגלגל כל מלבן למעלה מאחד הקצוות הארוכים כדי לקבל יומן עבה, ואז לצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
חותכים כל יומן ל 8 חתיכות. יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
8
מברשת שני 20 x 30cm אפייה עמוקה מגשי עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מערבבים את סירופ מייפל וסוכר לתוך החמאה הנותרת, ואז לשפוך את זה על החלק התחתון של כל מגש אפייה, מתערבל סביב כך שהוא מצופה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מפזרים עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
11
מניחים את הלחמניות על המגש, משאיר פער של לפחות 2 ס " מ סביב כל גליל. מכסים עם סרט נצמד משומן קל, ואז לשמור במקום חם במשך כ 30 דקות עד עלה קל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר את הסרט נצמד מהמגש, ואז אופים במשך 30 דקות עד הלחמניות משחימים קלות ולהרגיש מוצק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מגישים חם, דביק בצד למעלה.