קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קינמון פקאן לחמניות דביקות

קינמון פקאן לחמניות דביקות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, לחמניות קינמון פקאן דביקות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח חזק, גלגלית סוכר, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קינמון פקאן לחמניות דביקות עבור # TwelveLoaves, לחמניות קינמון דביקות עם אגוזי פקאן, ו לחמניות פקאן דביקות.

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר ואת מלח 1 כפית בקערת ערבוב, ולאחר מכן לשפשף את חתיכות חמאה עד התמהיל יש את המרקם של פירורי לחם. טיפ בשמרים וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
יוצקים את החלב ומערבבים היטב עד שאתה מקבל בצק רך (ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר חלב). ללוש במיקסר עם וו בצק במשך 7 דקות או ביד במשך כ 15 דקות עד הבצק הוא חלק, רך וקפיצי. עצה לתוך קערה משומנת קלות, לכסות עם סרט נצמד משומן או מגבת תה נקי, ואז לעזוב לעלות במקום חם במשך כ 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הפוך את המילוי: מניחים את הקינמון, סוכר פקאן במעבד מזון, ואז יז עד האגוזים הם טחונים דק. אגרוף למטה את הבצק ולשים לדפוק את האוויר, ואז לפצל את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
רול למתוח כל חתיכה כדי ליצור מלבן 25 x 35cm.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
ממיסים את החמאה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מברשת חצי על כל מלבן, ואז מפזרים חצי תערובת המילוי על כל אחד. השתמש מערוך כדי ללחוץ על המילוי לתוך הבצק. בחוזקה לגלגל כל מלבן למעלה מאחד הקצוות הארוכים כדי לקבל יומן עבה, ואז לצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
חותכים כל יומן ל 8 חתיכות. יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
8
מברשת שני 20 x 30cm אפייה עמוקה מגשי עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מערבבים את סירופ מייפל וסוכר לתוך החמאה הנותרת, ואז לשפוך את זה על החלק התחתון של כל מגש אפייה, מתערבל סביב כך שהוא מצופה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מפזרים עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
11
מניחים את הלחמניות על המגש, משאיר פער של לפחות 2 ס " מ סביב כל גליל. מכסים עם סרט נצמד משומן קל, ואז לשמור במקום חם במשך כ 30 דקות עד עלה קל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את הסרט נצמד מהמגש, ואז אופים במשך 30 דקות עד הלחמניות משחימים קלות ולהרגיש מוצק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים חם, דביק בצד למעלה.