קינמון קפוא-קינוח שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינוח קינמון-שוקולד קפוא. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, קינמון טחון, פירורי עוגיות וופל שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו קינוח שוקולד מנטה קפוא, שוקולד לבן קפוא וקינוח פטל, ו פעמיים שוקולד פריך קפוא קינוח ברים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ בתחתית ungreased 8 אינץ springform פאן. להקפיא 10 דקות.
כפית גלידה על קרום פירור; החלק העליון. לכסות ולהקפיא על 2 שעות או עד המשרד.
בסיר 1-ליטר, חם שמנת, סוכר ושוקולד לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים על 30 שניות או עד שוקולד נמס; להסיר מן החום. מערבבים בקינמון. המשך ערבוב 3 עד 4 דקות או עד מעורב היטב, מבריק מעט מעובה.
הסר קינוח מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של קינוח כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת.
מגישים קינוח עם רוטב חם או מגניב. קינוח חנות מכוסה במקפיא.