עוגת ליטרת גבינת שמנת לימון
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפית מלח דל, סוכר מגורען, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת ליטרת גבינת שמנת אוכמניות, עוגת קילו שמנת חמוצה אוכמניות עם קרם לימון, ו לימון שמנת חמוצה עוגה קילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת צינור בצבע בהיר או 12 כוס (10 אינץ') מחבת Bundt עם תרסיס בישול הוסיף קמח.
מערבבים יחד את קמח העוגה ומלח. תניח בצד. אם באמצעות פרג זרעים, להוסיף אותם לעוגה flour.In קערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה, גבינת שמנת וסוכר במשך 5 טוב עד 8 דקות, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים את החלמונים ומכים עוד 2 דקות בערך. הכה את גרידת לימון ושמן לימון, גירוד למטה הצדדים של קערה מעת לעת.מערבבים, לא להכות, בקמח / מלח mixture.In קערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה עוגה, ואז לשפוך לתוך המחבת משומן.
אופים את העוגה במשך 60-80 דקות או עד שיפוד ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי (טמפרטורה פנימית 210 F) או עם פירורים לחים בניגוד הבלילה.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן הפוך ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין על rack.To הפוך את הזיגוג,להמיס את החמאה בכוס מדידת מיקרוגל גדולה 2 כוס גדולה בטוחה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים למעיל. עכשיו להוסיף את מיץ לימון כפית בכל פעם, ערבוב, עד זיגוג הוא עקביות טובה עבור טפטוף.
טפטוף על העוגה על ידי לשפוך אותו ישר מתוך כוס המדידה.