קינמון-קרואסון סוכר
גשו לסופר וקנו מים חמים 105º כדי 115º, חמאה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל, לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, ו אפרסק ועוגת קינמון קלויה עם סוכר קינמון # Bundtamonth.
הוראות
הקש חמאה לתוך מלבן 10-x 8 אינץ 'על נייר שעווה; צ' יל.
שלב שמרים, 1 כף סוכר, ומים בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
שלב תערובת שמרים, חלב חם, הנותרים 2 כפות סוכר, 2 כוסות קמח, הבא 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה. מכסים בניילון נצמד, וצוננים בבצק 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, להתגלגל מלבן 24-x 10 אינץ'.
מניחים מלבן חמאה צונן במרכז מלבן הבצק, ומקפלים בזהירות בצק על חמאה. קמצוץ קצוות לאטום.
רול בצק לתוך מלבן 18-x 10 אינץ'; לקפל לתוך שלישים, מתחיל עם צד קצר. כיסוי וצינה 1 שעה.
חזור על הליך גלגול וקיפול פעמיים, מצמרר בצק 30 דקות בכל פעם. לעטוף בצק בנייר אלומיניום, וצינה 8 שעות.
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות.
מגלגלים מנה 1 למעגל 12 אינץ ' על משטח מקורנן קלות, וחותכים 6 טריזים (לשמור על הבצק שנותר מקורר).
מגלגלים כל טריז בחוזקה, מתחיל בקצה רחב.
מקום, נקודת צד למטה, על מצעי אפייה משומנים, מתעקל בעדינות לחמניות לצורות סהר. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מפזרים פלחי בצק באופן שווה עם תערובת של קינמון טחון וסוכר; להפשיל.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד מוזהב קלות. קרואסונים מגניבים מעט על גיליונות אפייה, ולהעביר מתלים חוט מגניב מגניב. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
שלב אבקת סוכר מנופה וחלב sitrring עד התערובת מגיעה עקביות טפטוף. כפית על קרואסונים.