קינמון רול וופלים עם בייקון-ציפוי תפוח
קינמון רול וופלים עם בייקון-ציפוי תפוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1232 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, תפוח סבתא סמית, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת תפוח קינמון רול וופלים, קל תפוח וקותלי חזיר קינמון רול, ו עוגת טוסט קינמון תפוחים עם ציפוי שמנת מייפל בייקון.
הוראות
רול וופלים: חבילה פתוחה לחמניות קינמון נפרדות. לשטח כל בצק עגול עם אצבעות עד עובי 1/2 אינץ'.
מחממים וופל על פי הוראות היצרן.
מניחים סיבוב בצק אחד על כל רשת וופל. מבשלים על הגדרת חום בינונית גבוהה עד צפצופים ברזל וופל וופל רול קינמון מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מעבירים למתלה קירור וחוזרים עם שאר החמאה והבצק.
עבור ציפוי בייקון תפוח: קו צלחת גדולה עם 2 שכבות נייר מגבות. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פריך, 6 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צלחת מוכנה.
להעביר את כל אבל 2 כפיות שניתנו שומן בייקון לקערה.
מוסיפים תפוחים, סוכר חום, בורבון וקינמון למחבת ומבשלים עד לזהב אבל עדיין פריך, 2 עד 3 דקות.
העברה לצלחת וקריר לטמפרטורת החדר, 10 עד 15 דקות.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ממתקים, ומלח על מהירות נמוכה עד incorporated. הגדל מהירות בינונית-גבוהה והכה עד אור, על 2 דקות.
מוסיפים בייקון ותפוחים ומכים רק כדי לשלב, כ -30 שניות.
להרכיב: ופלים לחתוך לשניים.
מברשת לחתוך צדדים עם שומן בייקון שנותר. לבשל 8 חצאי ופל, לחתוך צדדים למטה,עכשיו-מחבת ריקה עד קלוי, 1 עד 2 דקות. חזור עם חצאי הוופל הנותרים.
מורחים 8 חצאי ופל עם זיגוג העליון עם 8 חצאי ופל הנותרים.