קינמון-תפוח קרוסטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Crostatan קינמון-תפוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. לך לחנות ותאסוף תפוחים, קורנפלור, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קרוסטטה תפוחים, קרוסטטה תפוחים, ו קרוסטטה תפוחים.
הוראות
הסר קרום עוגה מן הכיס; מקום שטוח על גיליון עוגיות ungreased.
מערבבים 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס וקינמון בקערה בינונית.
הוסף תפוחים; לזרוק בעדינות. תערובת תפוח כפית על מרכז הקרום, מתפשטת בתוך 2 אינץ ' של קצה. מקפלים קצה הקרום על תפוחים, מתפתל באופן דקורטיבי.
אופים 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מפזרים אגוזי פקאן על תערובת תפוחים.
אופים 5 עד 15 דקות יותר או עד תפוחים רכים.