קיץ Gazpacho עם סלט הודו המערבית אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל Gazpacho הקיץ עם סלט הודו המערבית אבוקדו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, מנטה, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט איי הודו המערבית, סלט סרטנים איי הודו המערבית, ו קציצות הודו המערבית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עגבניות לשניים; לסחוט בעדינות כדי להסיר זרעים. זרוק זרעים, וקצוץ עגבניות.
מערבבים עגבניות ו -12 המרכיבים הבאים בקנקן גדול.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 24 שעות.
בינתיים, להכין סלט הודו המערבית אבוקדו. כף גספצ ' ו לתוך קערות. למעלה עם סלט הודו המערבית אבוקדו.