קיץ חזיר ותפוחי אדמה
אם יש לך בערך 1 שעה ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, קיץ חזיר & תפוחי אדמה יכול להיות מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עגבניות בשלות, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו תפוחי אדמה מוקפצים קיץ, תפוחי אדמה אפויים שלמים עם ירקות הקיץ, ו תפוחי אדמה וקיץ סקווש עם רוטב מנטה שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
שטוף את תפוחי האדמה, אבל אל תטרח לקלף אותם.
חותכים לפרוסות עבות ואז מבשלים במים רותחים במשך 6-8 דקות עד כמעט רך; לנקז. חותכים את העגבניות לאותו עובי. קוצצים את השום, ואז מפשיטים את הרוזמרין מגבעליו וקוצצים את העלים דק למדי.
טפטוף קצת שמן זית בבסיס של צלחת רדוד ואטום רחב מספיק כדי לקחת את הצלעות בשכבה אחת. מסדרים שורות של תפוחי אדמה ועגבניות על פני המנה, תיבול עם מלח ופלפל כמו שאתה הולך ומפזר עם חצי רוזמרין וכל השום.
טפטוף עוד כמה כפות שמן זית על הירקות ואופים במשך 15 דקות, ואז לשבת חזיר על גבי, העונה ומפזרים עם רוזמרין הנותרים. חזור לתנור במשך 35-45 דקות, עד חזיר ותפוחי אדמה רכים.