קיץ ירקות וגבינות עיזים
גליטות ירקות וגבינת עיזים בקיץ עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 460 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בצק עלים, בצל ירוק, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 60%. נסו פסטה ירקות קיץ עם מדליוני גבינת עיזים פריכים, גלטות גבינת עיזים תאנה ולבנדר, ו גבינת עיזים וגלטות ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בשמן החם עד לריכוך, כ -3 דקות.
מוסיפים שום; מבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים גבינת עיזים, גבינת פרמזן ופלפל קאיין בקערה קטנה; מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
משטחים בעדינות כל דף בצק עלים בעזרת מערוך על משטח מקומח קלות.
חותכים כל גיליון לארבעה ריבועים. חותכים קלות גבול בערך 1/4 אינץ ' מקצוות כל ריבוע בעזרת סכין חדה, ולא עוברים את כל הבצק.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מסדרים ריבועי בצק עלים על תבנית עם נייר אפייה; מורחים תערובת גבינת עיזים על כל ריבוע. למעלה כל ריבוע עם תערובת בצל. מצננים במקרר למשך 5 עד 10 דקות.
מסדרים פרוסות קישואים ועגבניות בתבנית על כל ריבוע בצק עלים, ומאפשרים לירקות לחפוף. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מזלפים כ -1 כפית שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבצק עלים מזהיב ונפוח, כ -20 דקות.