קיץ פירות קלפותי
פירות קיץ Clafouti יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, חלב, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, בבקשה-כולם מאפה פירות קיץ, ו צידנית פירות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 2 ליטר רדוד בתבנית אפייה.
חותכים משמשים את הבורות לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים לרדת לתוך קערה.
מוסיפים יין ומערבבים בעדינות.
בבלנדר, לשלב ביצים, חלב, סוכר מגורען, קמח, חמאה מומסת, וניל, ומלח; מערבולת עד חלקה. עם כפית מחוררת, להעביר פירות לתבנית אפייה חמאה.
יוצקים יין ומיצים הנותרים לתערובת ביצה ומערבלים שוב להתמזג.
יוצקים תערובת ביצים על פירות.
אופים את קלפוטי בשליש העליון של התנור שחומם מראש עד שהוא מתנפח ומכוון למגע במרכז, בין 55 ל-65 דקות.
מגישים חם (clafouti להתיישב מעט כפי שהוא מתקרר).
מפזרים אבקת סוכר מעל רק לפני ההגשה.