קיש אספרגוס ופטריות
קיש אספרגוס ופטריות הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת מכילה 1504 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, פטריות פורטבלו, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: קיש פטריות ואספרגוס, אידה אספרגוס וקיש פטריות, ו קיש אספרגוס פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום אחיד פריך.
ניקוז על מגבות נייר, להתפורר ולהניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שקופים. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את פטריות פורטובלו. המשך לבשל עד הפטריות רכות. תניח בצד.
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים אספרגוס במים רותחים עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. מיד לנקז ולהפעיל מתחת למים קרים כדי להתקרר.
מברישים את קליפת העוגה עם ביצה מוכה, אם משתמשים.
מניחים את תערובת בצל ופטריות, אספרגוס, בייקון לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה.
מפזרים גבינות צ ' דר ופטה על הירקות. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל עד חלקה.
יוצקים את התערובת על מילוי ירקות וגבינה.
אופים חשפו במשך 35 עד 40 דקות, או עד המשרד משחימים קלות על גבי.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.