קיש בייקון ברוקולי
המתכון בייקון ברוקולי קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: ברוקולי וקיש בייקון, בייקון-ברוקולי קיש כוסות, ו ברוקולי בייקון קיש כוסות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
לטאטא בביצים, אחד בכל פעם. מערבבים בחלב, ברוקולי, בייקון, פטריות וגבינה.
קו 9-in. צלחת פאי עמוקה עם מאפה. לקצץ מאפה ל 1/2 ב. מעבר לקצה של צלחת; קצוות חליל.
יוצקים תערובת ברוקולי לקרום.
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות לפני חיתוך.