קיש בייקון קישואים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קיש בייקון קישואים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 276 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, לחמניות סהר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 29%. נסו קיש קישואים בייקון, קישוא, בייקון וקיש גרויסאסטר, ו קישוא, בייקון וקיש גרויסאסטר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפרידים בצק סהר לשמונה משולשים; מניחים בתוך 10 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עם נקודות לכיוון המרכז. לחץ בצק על החלק התחתון ומעלה את דפנות הצלחת ליצירת קרום; חותם נקבים.
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
קולים קישואים ובצל בטפטופים עד שהם רכים. בקערה גדולה שלבו את תערובת הביצים, הגבינה, התבלינים, הבייקון והקישואים.
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף אם מאפה משחים מהר מדי.
יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר