קיש בצל מקורמל
מתכון קיש בצל מקורמל יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת גרוייר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש בצל מקורמל, קיש בצל מקורמל, ו קישואים וקרמל קיש בצל.
הוראות
כדי caramelize בצל, אתה רוצה לחתוך אותם לאורכו, או מקצה גזע כדי שורש. בדרך זו הבצלים יחזיקו את צורתם טוב יותר במהלך הבישול הארוך המעורב caramelizing. (ראה כיצד לחתוך בצל לפרטים נוספים.)
1 ראשית, להשתמש בסכין חדה, לקבל אחיזה חזקה על הבצל, לחתוך את קצה הבצל, על ידי כ 1/2 אינץ'.
חותכים על 1 / 8 של אינץ מקצה השורש, ניתוק השורשים, אבל משאיר את הליבה ללא פגע. ואז מניחים את שורש הבצל על הלוח כדי לייצב אותו, וחותכים אותו לשניים, ישר דרך השורש.
2 לקלף בחזרה את העור papery של הבצל. אם אתה רוצה, כדי לשמור על אזור החיתוך שלך נקי, לחתוך את השורשים עם העורות, אבל לחתוך רק מספיק כדי לחתוך את השורשים המבולגנים. שמור על קצה השורש ללא פגע. זה יעשה את זה קל יותר לחתוך את הבצל.
3 עם בצל חצי לחתוך בצד למטה על הלוח כדי לייצב אותו, לעשות חתכים בזווית לתוך הבצל, מקצה גזע עד שורש קצה, חיתוך, אבל לא דרך שורש קצה. עבוד את דרכך סביב קשת הבצל, מכוון את להב הסכין שלך למרכז הבצל.
4 לעשות חתך " V " בקצה השורש של הבצל כדי לחתוך את קצה השורש הקשה, כדי לשחרר את פרוסות הבצל.
1 לעשות קרום טארט קפוא: אם אתה עושה את הקרום שלך (במקום להשתמש קרום קפוא מוכן כבר), לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות, למעגל 12 אינץ'. מתאים למחבת טארט עגולה 9 על 1 1/2 אינץ '(או צלחת פאי 9 אינץ'), לחיצה על הבצק לפינות.
העברה למקפיא לצנן במשך 30 דקות.
2 קו קרום קפוא עם רדיד ומשקולות עוגה: מחממים תנור ל 350°f. קו מאפה עם רדיד אלומיניום, לחיצה על הפינות והקצוות, המאפשר רדיד נוסף בצדדים (הם יהיו הידיות שלך כאשר אתה מסיר את רדיד).
ממלאים לפחות שני שלישים עם משקולות אפייה-שעועית יבשה, אורז, מטבעות נחושת, או משקולות עוגה קרמיקה או מתכת.
אופים ראשון במשך 15 דקות, להסיר מהתנור ולתת מגניב כמה דקות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום ומשקולות.
הסר משקולות ואופים שוב: לתקוע את החלק התחתון של מחבת העוגה עם הקוצים של מזלג ולחזור לתנור ואופים 10 דקות נוספות או עד זהב קל. (חורים במזלג הם לכל אוויר לברוח.)
העברה מתלה חוט מגניב בעת ביצוע מילוי.
Caramelizing הבצל והכנת קיש
הבצל ייקח כשעה לבשל על הכיריים לפני שהם מוכנים להיכנס לקיש. אז עיתוי חכם, אם אתה עושה את כל קיש מאפס, זה הגיוני להתחיל על הבצל ברגע שיש לך לשים את הקרום לתוך המקפיא להירגע לפני האפייה מראש.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת סאוטה גדולה וכבדה בחום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומפזרים מעט מלח עליהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם במשך 10 דקות, עד הבצלים התרככו ושקופים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 40 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב. (ראה כיצד Caramelize בצל לפרטים נוספים.)
מוסיפים 2 כפיות חומץ בלסמי ומבשלים 10 דקות יותר, עד בצל הם קרמל לחלוטין.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה כדי לתפוס כל ריצה-off יכול להיות.
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מורחים בצל על הגבינה ולאחר מכן למעלה עם גבינה נותרת.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת וביצים. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מעבירים לתנור, ואופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ 10-15 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. הברוט הבציר צ ' ארלס Heidsieck עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 94 דולר לבקבוק.
![צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט]()
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה