קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קיש בצל מקורמל

קיש בצל מקורמל
מתכון קיש בצל מקורמל יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת גרוייר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1843 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש בצל מקורמל, קיש בצל מקורמל, ו קישואים וקרמל קיש בצל.

הוראות

1
חיתוך בצל לנבוע שורש
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
כדי caramelize בצל, אתה רוצה לחתוך אותם לאורכו, או מקצה גזע כדי שורש. בדרך זו הבצלים יחזיקו את צורתם טוב יותר במהלך הבישול הארוך המעורב caramelizing. (ראה כיצד לחתוך בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
1 ראשית, להשתמש בסכין חדה, לקבל אחיזה חזקה על הבצל, לחתוך את קצה הבצל, על ידי כ 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
חותכים על 1 / 8 של אינץ מקצה השורש, ניתוק השורשים, אבל משאיר את הליבה ללא פגע. ואז מניחים את שורש הבצל על הלוח כדי לייצב אותו, וחותכים אותו לשניים, ישר דרך השורש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
2 לקלף בחזרה את העור papery של הבצל. אם אתה רוצה, כדי לשמור על אזור החיתוך שלך נקי, לחתוך את השורשים עם העורות, אבל לחתוך רק מספיק כדי לחתוך את השורשים המבולגנים. שמור על קצה השורש ללא פגע. זה יעשה את זה קל יותר לחתוך את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
3 עם בצל חצי לחתוך בצד למטה על הלוח כדי לייצב אותו, לעשות חתכים בזווית לתוך הבצל, מקצה גזע עד שורש קצה, חיתוך, אבל לא דרך שורש קצה. עבוד את דרכך סביב קשת הבצל, מכוון את להב הסכין שלך למרכז הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
4 לעשות חתך " V " בקצה השורש של הבצל כדי לחתוך את קצה השורש הקשה, כדי לשחרר את פרוסות הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
קודם-
9
אופים את הקרום
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
1 לעשות קרום טארט קפוא: אם אתה עושה את הקרום שלך (במקום להשתמש קרום קפוא מוכן כבר), לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות, למעגל 12 אינץ'. מתאים למחבת טארט עגולה 9 על 1 1/2 אינץ '(או צלחת פאי 9 אינץ'), לחיצה על הבצק לפינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
העברה למקפיא לצנן במשך 30 דקות.
12
2 קו קרום קפוא עם רדיד ומשקולות עוגה: מחממים תנור ל 350°f. קו מאפה עם רדיד אלומיניום, לחיצה על הפינות והקצוות, המאפשר רדיד נוסף בצדדים (הם יהיו הידיות שלך כאשר אתה מסיר את רדיד).
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
13
ממלאים לפחות שני שלישים עם משקולות אפייה-שעועית יבשה, אורז, מטבעות נחושת, או משקולות עוגה קרמיקה או מתכת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
אופים ראשון במשך 15 דקות, להסיר מהתנור ולתת מגניב כמה דקות. בזהירות להסיר רדיד אלומיניום ומשקולות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הסר משקולות ואופים שוב: לתקוע את החלק התחתון של מחבת העוגה עם הקוצים של מזלג ולחזור לתנור ואופים 10 דקות נוספות או עד זהב קל. (חורים במזלג הם לכל אוויר לברוח.)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
העברה מתלה חוט מגניב בעת ביצוע מילוי.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
Caramelizing הבצל והכנת קיש
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הבצל ייקח כשעה לבשל על הכיריים לפני שהם מוכנים להיכנס לקיש. אז עיתוי חכם, אם אתה עושה את כל קיש מאפס, זה הגיוני להתחיל על הבצל ברגע שיש לך לשים את הקרום לתוך המקפיא להירגע לפני האפייה מראש.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת סאוטה גדולה וכבדה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים את הבצלים ומפזרים מעט מלח עליהם. מבשלים, ערבוב מדי פעם במשך 10 דקות, עד הבצלים התרככו ושקופים. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 40 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב. (ראה כיצד Caramelize בצל לפרטים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים 2 כפיות חומץ בלסמי ומבשלים 10 דקות יותר, עד בצל הם קרמל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
הסר מהחום.
1
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה כדי לתפוס כל ריצה-off יכול להיות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מפזרים חצי מהגבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מורחים בצל על הגבינה ולאחר מכן למעלה עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
בקערה בינונית, להקציף יחד חלב, שמנת וביצים. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שפוך על העוגה.
1
מעבירים לתנור, ואופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ 10-15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן

יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם בחירה מצוינת לקיש. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. הברוט הבציר צ ' ארלס Heidsieck עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 94 דולר לבקבוק.
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צ 'ארלס Heidsieck וינטג' ברוט
צהוב זהוב מבריק, מבריק עם ניצוצות של ירוק ותסיסה עדינה. האף מורכב עם הערות של הדרים מסוכרים ופירות יבשים, עם גוונים של פקאן ואגוז לוז. ההתקפה היא שופעת חיים ומותקת לפני ציר למרקם עגול, נדיב יותר, ההלוואות לצפיפות יוד ומינרליות בולטת יותר. הגימור הארוך מבטא שפע של ניחוחות עשירים, הערות פורשות של קרמל והדר, כגון yuzu.תערובת: 60% פינו נואר, 40% שרדונה