קיש ברוקולי דרום-מערבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש ברוקולי דרום מערב. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, פלפל חלפיניו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: קיש דרום-מערבי, דרום מערב Fajita קיש, ו קיש צ'ילי ירוק דרום מערב.
הוראות
בצק לפרוש; שכבות להתפתח (לא להפריד לרצועות).
מניחים שכבות לאורך, מקצה לקצה, לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. הקמצוץ מסתיים באמצע כדי לאטום; לחץ על הבצק על הצדדים של המנה. תניח בצד.
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום, jalapeo; לטגן 3 דקות או עד רך.
מוסיפים תירס ואת המרכיבים הבאים 5 (תירס דרך ברוקולי); לטגן במשך 5 דקות או עד ירקות רכים ונוזל מתאדה.
מערבבים היטב חלב, חלבונים ביצה, מלח; מערבבים היטב עם מקצף.
מפזרים גבינה על בצק. תערובת ברוקולי כף באופן שווה למחבת.
יוצקים תערובת חלב על תערובת ברוקולי.
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות; לכסות ולאפות במשך 10 דקות נוספות או עד סט.