קיש בשר ותפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו בצל, ביצים, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פשטידת בשר, קיש אוהבי בשר, ו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
מרדדים בצק עוגה ולהתאים לצלחת עוגה 10 אינץ'. בצק עוגה קו עם רדיד אלומיניום ולשקול עם משקולות עוגה או שעועית.
אופים עד חום זהוב ולהגדיר, 15 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, נקניק, בייקון וקילבסה ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד בצל שקוף ובשר הם השחמה, כ 12 דקות.
הסר בצל ובשר מחבת עם כפית מחוררת, משאיר כמה שיותר שומן במחבת ככל האפשר.
מקום מחבת ושומן שנותר בחזרה על חום ולהוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד תפוחי אדמה הם חום זהוב, על 10 דקות.
הסר תפוחי אדמה מחבת עם כף מחורץ לזרוק עם בשר.
לפזר תערובת בשר ותפוחי אדמה על קרום עוגה אפוי.
לטאטא יחד ביצים חבולות וחלב, מתבלים במלח ופלפל ושופכים על תערובת בשר.
אופים עד ביצים נפוחות ומבושלות דרך, כ 22 דקות. אפשר לנוח 10 דקות לפני חיתוך והגשה.