קיש דלעת ספגטי
קיש דלעת ספגטי מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו קיש תרד וספגטי, קיש מצופה בדלעת ספגטי, ו קיש צמחוני עם קרום סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים סקווש על תבנית אפייה, לקצץ בצד למטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקליפה החיצונית של סקווש רך, כ 45 דקות. לגרוף סיבים וזרעים מתוך סקווש ולהשליך. לגרוס את בשר סקווש רך עם מזלג; למדוד 3 כוסות ומניחים בקערה.
מחממים שמן זית בסיר על חום בינוני; בצל חתוך ושום עד הבצל הוא שקוף, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים תרד, פלפל שחור, אורגנו; מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת תרד לסקווש.
מקציפים ביצים יחד בקערה; מוסיפים חלב ומקציפים עד מקציף.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת סקווש; לערבב היטב.
לרסס 9 אינץ מחבת עוגה עם ספריי בישול.
מפזרים פירורי לחם למחבת עוגה מוכנה.
יוצקים תערובת סקווש ביצה על פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז הקיש יוצא נקי, כ -45 דקות.