קיש נקניקיות אגס-פקאן
קיש נקניקיות אגס-פקאן הוא קטוגני ארוחת בוקר. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 89 סנט למנה מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. אם יש לכם חצי וחצי שמנת, אגס, חצאי פקאן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קיש הגבינה הכחולה, האגס והפקאן של פסקל ריגו, נקניק אגס פקאן מלית, ו אספרגוס-קיש פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-ב. צלחת עוגה עם מאפה. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר לקצה צלחת העוגה; קצוות חליל.
במחבת גדולה מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית במשך 4-5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מסדרים פרוסות אגס בקרום; למעלה עם נקניק.
מפזרים אגוזי פקאן. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, שמנת, מלח, טימין ואגוז מוסקט. מערבבים גבינה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת בסמוך למרכז יוצאת נקייה והקרום חום זהוב. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.