קיש סלמון ברוטב עגבניות טעים וקל
צריך ללא גלוטן וארוחת בוקר פסקטריאנית? קיש סלמון עם רוטב עגבניות קל, טעים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, בצל, תיבול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלמון וקיש עגבניות, רוטב פיצה קל וטעים, ו רוטב טרטר טעים וסופר קל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 218°. Spray 9 1/2 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ומלח מתובל. בקערה קטנה, היכו 3 כפות שמן זית ו 3 כפות חצי חצי עם מקצף. מערבבים את תערובת הביסקוויק המנוסה עד שהתערובת יוצרת כדור. לחץ על תערובת בחוזקה נגד התחתונה וכל הדרך עד הצד של פאן. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות ביצים ו 1/2 כוס חצי חצי עד מעורבב. מערבבים במרכיבים מילוי הנותרים.
מניחים מחבת על גיליון עוגיות.
אופים 25 עד 35 דקות או עד מילוי מוגדר אבל עדיין לח וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, להכין רוטב. ב 10 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני עד חם. הפחת את החום לנמוך; הוסף 1/4 כוס בצל ופלפל פעמון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
להוסיף מרכיבים רוטב הנותרים.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. מבשלים חשפו 7 עד 9 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד עגבניות רכות רוטב מעובה.
בואו קיש אפוי לעמוד 10 דקות; להסיר מן המחבת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.