קיש סרטן אני
קיש סרטנים הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך בשר סרטנים, גבינה שוויצרית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קיש סרטן II, קיש סרטן, ו קיש סרטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, להכות יחד ביצים, מיונז, קמח וחלב עד מעורבב היטב. מערבבים סרטנים, גבינה ובצל.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.