קיש פטריות ובשר חזיר
קיש פטריות ונקניק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: קיש שתי פטריות, קיש פטריות, ו קיש פטריות מעל לראש.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם חמאה ומלח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את המים ואת הדופק כמה פעמים עד הבצק מתפורר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה ללוש 3 פעמים, עד שזה פשוט מגיע יחד. לטפוח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לסיבוב 12 אינץ'. להתאים את הסיבוב לתוך מחבת טארט 10 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מגלגלים את הפינים על פני החלק העליון של המחבת כדי להסיר את הבצק העודף. קו הבצק בנייר כסף ולמלא אותו עם אורז או משקולות עוגה.
אופים את קליפת טארט במשך כשעה, או עד הזהב סביב הקצה.
הסר את נייר הכסף והאורז ואופה את הקליפה במשך כ -18 דקות יותר, או עד הזהב על הקרקעית.
להעביר את פגז טארט מתלה חוט ולתת לו להתקרר לחלוטין. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד רך משחימים, כ 8 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם שמנת, חלב, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מפזרים את הפטריות, בשר חזיר וגבינה בקליפה טארט ושופכים את פודינג על גבי.
אופים את הקיש במשך כ -30 דקות, או עד שהוא משחימים קלות על גבי רפרפת רק להגדיר.
העברה למתלה להתקרר במשך 15 עד 20 דקות. Unmold קיש, לחתוך טריזים לשרת.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות מוטון צוער בורדו רוז'. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.