קיש פטריות ותרד בקרום שיבולת שועל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. לכי לחנות וקחי מרגרינה, גבינת פרמזן, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו תרד תרד טורקיה קיש עם מילוי קרום, פשטידת תרד ופטריות עם קציצת תפוחי אדמה, ו קיש תרד עם קרום תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין את הקרום, לשלב שיבולת שועל סובין שיבולת שועל; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מים, מערבבים רק עד לח. הקש תערובת בעדינות לתוך כדור על נייר שעווה, לכסות עם נייר שעווה נוסף.