קיש פטריות תרד
קיש פטריות תרד מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, עלי תרד קרועים, גבינת מונטריי ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחמניות סהר בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן מהירים כקינוח. . וזה די טוב. נסו פשטידת תרד ופטריות, קיש פטריות ותרד, ו פשטידת תרד-פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להמיס מרגרינה במחבת מעל חום בינוני ומבשלים פטריות, תרד ובצל במשך 5 דקות או עד רך, מערבבים ברציפות.
במחבת עגולה 9 אינץ 'או צלחת עוגה מצופה ספריי בישול שאינו מקל לארגן משולשים רול סהר במעגל, עם טיפים צרים תלויים על השפה של צלחת העוגה על 2 אינץ'. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל הצד של צלחת העוגה כדי למלא את כל הפערים.
בקערה בינונית מערבבים יחד את תערובת המרק, חצי שמנת וביצים. מערבבים את הגבינה וירקות מבושלים לתוך תערובת הביצה עד מעורבב.
יוצקים לתוך קרום מוכן. מקפלים את נקודות הבצק התלויות מעבר לקצה בחזרה מעל המילוי.
אופים את הקיש במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.