קיש צמחוני בריא
קיש צמחוני בריא יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. אם יש לכם פלפל, קונכייה מאפה, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קיש צמחוני, קיש חזיר וירקות, ו קיש מאוד צמחוני ללא סרטנים.
הוראות
אופים קונכיות מאפה במשך 1012 דקות או עד השחמה.
הסר פגז מהתנור, ולהניח בצד. תשאירי את התנור דולק.
חום 1 1/4 כפיות שמן על חום בינוני במחבת nonstick גדולה; להוסיף שאלוט.
הוסף תרד, ומבשל 23 דקות או עד נבול.
להוסיף 1/4 כפית מלח וקורטוב של פלפל.
באמצעות אותו מחבת, חום שנותר שמן, ומבשלים פטריות על 6 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
הסר מהחום. העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מפזרים 1/3 כוס גבינת פרמזן על החלק התחתון של קרום מאפה. למעלה עם תרד ופטריות.
בקערה נפרדת, להקציף יחד חלב סויה עם חלבונים ביצה ביצה.
יוצקים לתוך פגז. למעלה עם הנותרים 1/3 כוס פרמזן, ואופים במשך 4550 דקות או עד העליון הוא מוצק וזהוב חום.