קיש שוויצרי אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס קיש שוויצרי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, קונכיית מאפה בלתי מוסווית, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במעטפת העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם לימון עם פטל טרי כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו קיש אספרגוס פטריות שוויצרי, אספרגוס וגבינה שוויצרית קיש, ו קיש אספרגוס פטריות שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מבשלים בייקון על אש בינונית עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר; לנקז, הזמנת 1 טפטוף כף. בטפטופים, בצל מטגן עד השחמה; לנקז.
חותכים שמונה חניתות אספרגוס לתוך 4-in.חניתות ארוכות לקישוט.
חותכים אספרגוס הנותרים לתוך 1-in. חלקים. בסיר, לבשל את כל האספרגוס בכמות קטנה של מים רותחים עד פריך רך; ניקוז.
בקערה, לזרוק את הבייקון, בצל, חתיכות אספרגוס, גבינה, קמח, מלח ופלפל.
יוצקים לתוך קונכיה. בקערה, להכות ביצים ושמנת; לשפוך על תערובת בייקון. למעלה עם חניתות אספרגוס.
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי קרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.