קישוא חמאה צלוי, רוזמרין, לזניה שום
נסו לזניה רוזמרין Butternut סקווש לזניה, Name, ו לזניה סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים דלורית בשכבה אחת במחבת קלייה גדולה המצופה בתרסיס בישול. סקווש מעילים עם ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד סקווש הוא רק רך, ערבוב פעם אחת. תניח בצד.
טמפרטורת תנור נמוכה יותר עד 35
שלב 3 1/2 כוסות חלב רוזמרין בכוס מדידה 1 ליטר, ומיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
בואו לעמוד 10 דקות. מסננים חלב דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך רוזמרין.
כף קלה קמח לכל מטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב 1/2 כוס הנותרים, ערבוב תערובת קמח עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור תרחיף.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה או עד רך, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב ספוג, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף slurry למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 15 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים 3/4 כפית מלח ופלפל.
מערבבים תערובת חלב ודלעת, מתהפכים בעדינות.
מורחים על תערובת סקווש 1 1/2 כוסות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל תערובת סקווש; למעלה עם 2 כוסות תערובת סקווש ו 1/4 כוס גבינה. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 כוסות של סקווש, ו 1/4 כוס גבינה. למעלה עם 3 אטריות.
לנצח את הקצפת שמנת הנותרים 3/4 כפית מלח עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מורחים את תערובת הקצפת על אטריות; מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד הזהב.