קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים

קישואים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? קישואים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, אבקת קקאו, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו קישואים, קישואים, ו קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס קערה 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול nonstick. מרפדים את הקערה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את עוגת פאונד לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
3
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים 2 משולשים. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קערה מוכנה עם משולשי העוגה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תצחצחו קצת מהברנדי על משולשי העוגה שמצפים את הקערה. שמור את המשולשים הנוספים.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את השוקולד בקערת מתכת גדולה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתקרר מעט. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס שמנת בקערה גדולה אחרת עד שהוא עבה ורך. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך השוקולד. מקפלים חצי מהקצפת הנותרת לתערובת השוקולד. מקפלים את שאר הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים את קרם השוקולד על העוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים באר במרכז. מכסים ומקררים אם לא הרכבת עוגה מיד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה גדולה ונקיה נוספת, מוסיפים את שארית 1 כוס הקרם ותמצית השקדים. באמצעות מיקסר חשמלי עם מקצף נקי, להכות על מהירות בינונית בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר. הכה עד פסגות מוצקות טופס. מקפלים את האגוזים. כפית את תערובת הקרם לתוך מרכז הבאר של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מברשת פרוסות העוגה הנותרות עם ברנדי ולסדר אותם, צד ברנדי למטה, על העוגה, מכסה את המילוי לחלוטין זמירה כדי להתאים, במידת הצורך. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומקררים לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הפוך את העוגה על מגש.
10
הסר את הקערה ואת עטיפת הפלסטיק. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון