קישואים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? קישואים יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קצפת, אבקת קקאו, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו קישואים, קישואים, ו קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס קערה 1 1/2 ליטר עם תרסיס בישול nonstick. מרפדים את הקערה בניילון נצמד.
חותכים את עוגת פאונד לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים 2 משולשים. בשורה התחתונה ואת הצדדים של קערה מוכנה עם משולשי העוגה.
תצחצחו קצת מהברנדי על משולשי העוגה שמצפים את הקערה. שמור את המשולשים הנוספים.
מערבבים את השוקולד בקערת מתכת גדולה מעל סיר של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. אפשר לשוקולד להתקרר מעט. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס שמנת בקערה גדולה אחרת עד שהוא עבה ורך. מקפלים 1/4 של קצפת לתוך השוקולד. מקפלים חצי מהקצפת הנותרת לתערובת השוקולד. מקפלים את שאר הקצפת.
מורחים את קרם השוקולד על העוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים באר במרכז. מכסים ומקררים אם לא הרכבת עוגה מיד.
בקערה גדולה ונקיה נוספת, מוסיפים את שארית 1 כוס הקרם ותמצית השקדים. באמצעות מיקסר חשמלי עם מקצף נקי, להכות על מהירות בינונית בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר. הכה עד פסגות מוצקות טופס. מקפלים את האגוזים. כפית את תערובת הקרם לתוך מרכז הבאר של המילוי.
מברשת פרוסות העוגה הנותרות עם ברנדי ולסדר אותם, צד ברנדי למטה, על העוגה, מכסה את המילוי לחלוטין זמירה כדי להתאים, במידת הצורך. מכסים את העוגה בניילון נצמד ומקררים לפחות 3 שעות ועד 1 יום.
הסר את הקערה ואת עטיפת הפלסטיק. מנפים את אבקת הקקאו ומגישים.