קישואים איטלקיים
קישואים איטלקיים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 78 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו חמאה, תיבול, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו קישואים איטלקיים, סירות קישואים איטלקיות, ו קישואים ממולאים איטלקיים עבור מתכונים דומים.
הוראות
ב משומן 2-1 / 2-קראט. קדרה, שכבה על שליש מהקישואים, הבצל והעגבניות. סוחטים רבע לימון אחד על הכל.
מפזרים 1/2 כפית תיבול איטלקי ו 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום. חזור על שכבות. נקודה עם חמאה. סוחטים את הלימון שנותר על הכל. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1 שעה או עד שהירקות רכים.