קישואים אפויים עם פנקטה & פירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל קישואים אפויים עם Pancetta & פירורי לחם. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. גשו לסופר וקנו פנצ'טה שטוחה, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פירה אפוי, עם פנקטה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, זיטי אפוי עם קישואים, ארטישוקים ופנצ'טה, ו פסטה אפויה עם קישואים עם פנצ'טה, זיתים וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות.
העברה לתבנית אפייה 12×12 ולהתפשט כדי להפוך את המיטה עבור zucchini.In קערה של מעבד מזון, לשלב לחם, גבינה ורוזמרין. דופק עד הלחם מחולק פירורים עבה תערובת משולב. שים קישואים על גבי בצל בתבנית אפייה, לחתוך את הצד. שים 1 חתיכת pancetta, פרושוטו או בייקון בין כל חתיכת קישואים, ואז מפזרים תערובת לחם טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן.
אופים עד קישואים הוא מאוד רך, על 1 שעה ו 10 דקות.