קישואים בגריל איטלקי ובצל אדום
קישואים בגריל איטלקי ובצל אדום נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 58 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, בצל, גבינת פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, קישואים בגריל עם עגבניות איטלקיות ופרמזן, ו עוף בגריל ברוטב איטלקי עם קישואים.
הוראות
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מפזרים תערובת קישואים עם 1/4 מלח כפית ופלפל 1/4 כפית; לזרוק בעדינות למעיל. מסדרים ירקות בשכבה אחת על מתלה גריל; גריל 4 דקות בכל צד או עד שקישואים הוא רך וירקות מסומנים היטב.
הסר קישואים מגריל; להפחית את חום הגריל בינוני-נמוך. גריל בצל 5 דקות נוספות או עד מכרז.
מערבבים קישואים, בצל וחומץ בקערה גדולה, משליכים למעיל.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית, הנותרים 1/4 כפית פלפל, גבינה, נענע.