קישואים בגריל עם צלפים, בזיליקום ולימון
קישואים בגריל עם צלפים, בזיליקום ולימון הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 37 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ופלפל כשרים, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו גלילי קישואים צלויים ממולאים בריקוטן לימון-בזיליקום ועגבניות קלויות איטיות, כבש בגריל עם קישואים, תפוחי אדמה וצלפים, ו לימון-שמיר פסטה קישואים עם שרימפס וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ לימון, שמן זית, בזיליקום וצלפים.
להקציף לשלב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ואז להפריש.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, מחממים גריל גז גבוה, מכוסה, לפחות 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת קישואים עם שמן זית משני הצדדים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. כאשר הגריל חם, להוסיף פרוסות קישואים ומבשלים, מכוסה, עד קישואים משחימים היטב בצד אחד, 4 עד 5 דקות. הפוך פרוסות ומבשלים, מכוסה, עד קישואים משחימים היטב ומכרז, 3 עד 4 דקות.
להעביר קישואים מגש, ויניגרט כפית מעל, ומגישים.