קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קישואים, בייקון, וגרוייר קיש

קישואים, בייקון, וגרוייר קיש
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך gruyère, קישואים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו קישואים, בייקון, וגרוייר קיש, קישואים, בייקון, וגרוייר קיש, ו בייקון, אספרגוס, וקיש פטריות עם Gruyere ו Fontina (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להתאים בצק פשטידה לצלחת עוגה ולזיין קלות בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
3
אופים על פי הוראות החבילה, ולאחר מכן להעביר את הקרום בצלחת עוגה למתלה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בעוד קרום אופה, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת, המזמינה שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
7
מוסיפים קישואים 1/4 מלח כפית לשומן במחבת ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא רך ומתחיל חום, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
8
קרם חום, חלב, פלפל, ונשאר 1/4 כפית מלח בסיר 1 - עד 2 ליטר עד התערובת מגיעה רתיחה חשופה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קרםקרם
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
לטאטא יחד ביצים בקערה חסינת חום גדולה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה עד בשילוב. מערבבים בייקון, קישואים, וגבינה ויוצקים לתוך piecrust.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קישואיםקישואים
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
אופים עד מילוי מוגדר רק, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעביר קיש במחבת מתלה כדי להתקרר מעט, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת