קישואים, בייקון, וגרוייר קיש
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך gruyère, קישואים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו קישואים, בייקון, וגרוייר קיש, קישואים, בייקון, וגרוייר קיש, ו בייקון, אספרגוס, וקיש פטריות עם Gruyere ו Fontina (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
להתאים בצק פשטידה לצלחת עוגה ולזיין קלות בכל רחבי.
אופים על פי הוראות החבילה, ולאחר מכן להעביר את הקרום בצלחת עוגה למתלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בעוד קרום אופה, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק פריך, על 6 דקות.
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת, המזמינה שומן במחבת.
מוסיפים קישואים 1/4 מלח כפית לשומן במחבת ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא רך ומתחיל חום, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כף מחורץ לצלחת.
קרם חום, חלב, פלפל, ונשאר 1/4 כפית מלח בסיר 1 - עד 2 ליטר עד התערובת מגיעה רתיחה חשופה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לטאטא יחד ביצים בקערה חסינת חום גדולה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה עד בשילוב. מערבבים בייקון, קישואים, וגבינה ויוצקים לתוך piecrust.
אופים עד מילוי מוגדר רק, 25 עד 30 דקות.
להעביר קיש במחבת מתלה כדי להתקרר מעט, על 20 דקות.