קישואים גביני ותבשיל קישואים
אם יש לך סקווש, גבינת צ'דר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל קישואים גביני, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני אני.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים קישואים צהובים, קישואים ובצל; מביאים לרתיחה ומבשלים ירקות עד למכרז, כ -15 דקות.
מסננים ומעבירים ירקות לקערה גדולה.
מערבבים גבינת צ ' דר, תערובת אפייה, חמאה, ביצים, סוכר ומלח עם הירקות המבושלים באמצעות כפית גדולה; מערבבים עד שחמאה נמסה ותערובת אפייה מומסת. מקפלים קרקרים כתושים לתוך התערובת עד הנוזל נספג.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר; למעלה עם פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הוא השחמה קלות גבינה מותכת, 30 דקות.