קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קישואים וגבינה

קישואים וגבינה
. וזה טוב. נסו קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי זוקיני, קישואים ממולאים עם חזיר וגבינה, ו קיש גבינת זוקיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הקישואים והבצל, ומבשלים 5 דקות, או עד הבצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בצלחת תבשיל מוכן, מערבבים את הקישואים, בצל, עגבניות ופלפל ירוק. העונה עם תיבול איטלקי, העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת תוססת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף