קישואים וגבינה
. וזה טוב. נסו קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי זוקיני, קישואים ממולאים עם חזיר וגבינה, ו קיש גבינת זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הקישואים והבצל, ומבשלים 5 דקות, או עד הבצל הוא חום זהוב.
בצלחת תבשיל מוכן, מערבבים את הקישואים, בצל, עגבניות ופלפל ירוק. העונה עם תיבול איטלקי, העליון עם גבינה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת תוססת.