קישואים וזעפרן וישיסואז עם צדפות
קישואים וזעפרן Vichyssoise עם צדפות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 170 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא טורקית או, מיץ לימון, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו קישואים וישיסואז, צדפות במרק זעפרן-טרגון, ו צדפות מחבת צרובות עם זעפרן-רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
דק julienne זוקיני לאורכו עם פורס, עובד סביב הליבה, לתוך סרטים 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים ליבות קישואים לחתיכות 1/2 אינץ'.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. מבשלים בצל בחמאה בסיר כבד 5 ליטר מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, שום, זעפרן ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים מרק, עלה דפנה, וקורנית ומבשלים, חשופים, עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים ליבות קישואים קצוצות ומבשלים, חשופים, עד שקישואים הוא מאוד רך, על 8 דקות.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים) ויוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה. מוסיפים שמנת, מיץ לימון, מלח ופלפל, ואז מגניב לטמפרטורת החדר, חשוף. מרק צונן, מכוסה, עד קר, לפחות 4 שעות עד 2 ימים.
בעוד המרק מתקרר, מבשלים קישואים ג ' וליאן במים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, כ -30 שניות, ולאחר מכן לנקז ולהעביר לקערת קרח ומים קרים.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומקררים, מכוסים.
לפני ההגשה מרק, לחתוך כל צדפה אופקית לתוך 3 סיבובים ו לטפוח יבש.
מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום גבוה עד לחום אבל לא מעשנים, ואז צורבים צדפות עד חום זהוב, 20 עד 30 שניות בכל צד, ומתבלים במלח.
מגישים מרק עם קישואים דחוסים במרכז, עם כדורי צדפה.
* קישואים ג ' וליאן ניתן לבשל 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.