קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי

קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי
המתכון Zucchini ו משמש Socca טארט מ ' השוק הצרפתי Cookbook יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, עוגת קישואים, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את בסיס הטארט: בקערה בינונית, לשלב את קמח החומוס, מלח, כמון, ו 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 3/4 כוס (180 מ " ל) מים קרים בזרם איטי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. התערובת תהיה דקה יותר מאשר בלילת פנקייק. לכסות ולתת לנוח 2 שעות בטמפרטורת החדר, או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים תנור מתובל היטב 10 אינץ '(25 ס " מ) ברזל יצוק בתנור מחממים מראש את התנור ל 204° (200°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להקציף את הבלילה שוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
הסר את המחבת מהתנור בזהירות (זה יהיה חם) ויוצקים גוש שמן טוב, מערבולת את המחבת סביב המעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומערבלים כדי לכסות את כל פני השטח. חזור לתנור ואפה עד שנקבע, 25 עד 30 דקות. לעבור את התנור להגדרת broiler ולהשאיר את המחבת ב, שמירה מקרוב על זה, עד חום זהוב פריך בחלק העליון, על 10 דקות. להפוך את socca החוצה על צלחת, ואז להעיף אותו בחזרה על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כדי להפוך את קומפוט משמש: לבשל את משמשים חתוכים בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, חשוף, עד רך מאוד, על 10 דקות. להגביר את החום, להביא לרתיחה, ומבשלים עוד 5 דקות כדי להתעבות מעט. להפריש להתקרר לחלוטין. אתה צריך בערך 6 כפות של קומפוט משמש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
כדי לסיים את הטארט: באמצעות מבצעה מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הקישואים לפרוסות דקות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים את socca השחמה בצד על צלחת הגשה להתפשט עם קומפוט משמש. לפזר את פרוסות קישואים על גבי ומפזרים מלח, פלפל, ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
חותכים עם סכין משונן ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים