קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי
המתכון Zucchini ו משמש Socca טארט מ ' השוק הצרפתי Cookbook יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, עוגת קישואים, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את בסיס הטארט: בקערה בינונית, לשלב את קמח החומוס, מלח, כמון, ו 3 כפות שמן.
יוצקים 3/4 כוס (180 מ " ל) מים קרים בזרם איטי, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. התערובת תהיה דקה יותר מאשר בלילת פנקייק. לכסות ולתת לנוח 2 שעות בטמפרטורת החדר, או לילה במקרר.
מניחים תנור מתובל היטב 10 אינץ '(25 ס " מ) ברזל יצוק בתנור מחממים מראש את התנור ל 204° (200°C).
הסר את המחבת מהתנור בזהירות (זה יהיה חם) ויוצקים גוש שמן טוב, מערבולת את המחבת סביב המעיל.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומערבלים כדי לכסות את כל פני השטח. חזור לתנור ואפה עד שנקבע, 25 עד 30 דקות. לעבור את התנור להגדרת broiler ולהשאיר את המחבת ב, שמירה מקרוב על זה, עד חום זהוב פריך בחלק העליון, על 10 דקות. להפוך את socca החוצה על צלחת, ואז להעיף אותו בחזרה על צלחת הגשה.
כדי להפוך את קומפוט משמש: לבשל את משמשים חתוכים בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה, חשוף, עד רך מאוד, על 10 דקות. להגביר את החום, להביא לרתיחה, ומבשלים עוד 5 דקות כדי להתעבות מעט. להפריש להתקרר לחלוטין. אתה צריך בערך 6 כפות של קומפוט משמש.
כדי לסיים את הטארט: באמצעות מבצעה מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הקישואים לפרוסות דקות נייר.
מניחים את socca השחמה בצד על צלחת הגשה להתפשט עם קומפוט משמש. לפזר את פרוסות קישואים על גבי ומפזרים מלח, פלפל, ואת הקורנית.
חותכים עם סכין משונן ומגישים.